Meer informatie over de woonservice

Verhuizen naar een kleinere woning

Er komt veel op u af wanneer u van groot naar klein verhuist, bijvoorbeeld van een ééngezinswoning naar een appartement of naar een zorgcentrum /verpleeghuis. Speciaal voor deze doelgroep bieden wij praktische hulp op maat.

Voordat u gaat verhuizen, spreken wij alles goed met u door, zodat u precies weet hoe de seniorenverhuizing gepland gaat worden. Op de afgesproken verhuis datum staan wij op een afgesproken tijd bij u voor de deur om uw huisraad te vervoeren. Wij zijn uitgerust met diverse hulpartikelen en beschermende materialen als bijvoorbeeld verhuisdekens om uw inboedel zo goed en efficiënt mogelijk te verhuizen. Indien nodig schakelen wij een verhuislift in.

U kunt uw inboedel natuurlijk ook zelf in- en uitpakken. Wij leveren ook verhuisdozen, inpakpapier, stikkers en stiften. Alles om uw senioren verhuizing zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wanneer u met behulp van familie, vrienden en/ of kennissen alles in- en uitpakt, kunt u door adpé Woonservice ook alleen de verhuizing laten regelen. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.

Totaalpakket voor uw Seniorenverhuizing

Wanneer u kiest voor het totaalpakket, kunt u rekenen op het volgende:

 • Aanleveren van verhuisdozen en inpakpapier
 • Selecteren en markeren van de te verhuizen goederen
 • Inpakken van de huisraad en dozen merken
 • Verwijderen van lampen, foto’s, schilderijen, gordijnen, luxaflex
 • Demonteren en verpakken van grote meubels
 • Verhuizen van groot naar klein
 • Het plaatsen en monteren van grote meubels
 • Uitpakken van de dozen
 • Ophangen van lampen, foto’s, schilderijen, gordijnen, luxaflex
 • De nieuwe woning inrichten naar uw wens
 • De achtergelaten woning verder ontruimen en klaar maken voor eindinspectie
 • Het opleveren van uw oude woning conform de verwachting van de makelaar of verhuurder
 • Opslag mogelijkheid

Uitpakken en inrichten met de oude thuissituatie als voorbeeld
Is er meer werk in de nieuwe woning nodig? Ook zijn wij dagelijks bezig met schilder- en behangwerk

Om een prijs te kunnen bepalen voor de kosten van uw seniorenverhuizing, komen wij vrijblijvend bij u langs om alle wensen te bespreken. Iedere situatie is verschillend, daarom is de hoogte van uw offerte afhankelijk van de hoeveelheid inboedel die u wilt verhuizen, maar ook of de locaties gemakkelijk toegankelijk zijn of niet en of er bijvoorbeeld een verhuislift nodig is of een vergunning. Daarom komen wij vrijblijvend eerst even bij u langs om dit alles te bespreken. Wanneer u akkoord bent, komen wij eventueel nodig nog een keer bij u langs om de gang van zaken met u te bespreken, zodat u precies weet hoe uw verhuizing zal verlopen. De woning die achterblijft kunnen wij desgewenst ook voor u leegruimen, zodat u ook hier géén omkijken meer naar heeft.

Alles is mogelijk, u bepaalt zelf waar u hulp bij nodig heeft.


Woning ontruiming voor ouderen

Wij verzorgen zorgvuldige een woning ontruiming voor ouderen, mindervaliden en hulpbehoevenden na hun verhuizing en voor nabestaanden na een overlijden.

De achtergelaten bruikbare goederen krijgen een nieuwe bestemming, sommige items komen terecht in onze winkel en wat wij niet gebruiken daar voor staat een goed doel voorop. Wij hebben contact met de juiste personen om bruikbare spullen te schenken aan hen die dat goed kunnen gebruiken en daar helaas geen budget voor hebben.  DE restanten worden netjes en verantwoord afgevoerd en verwerkt.

Het opleveren van een huis of appartement vergt vaak meer dan gedacht wordt en is meer dan het leeg maken van alle vertrekken.

Dankzij onze ervaring en zeer zorgvuldige manier van werken en zoals met u overeengekomen heeft u na onze werkzaamheden geen werk meer aan de betreffende woning.

Tijdens onze werkzaamheden houden we rekening met discretie en de emotionele waarde van de bezittingen.
woningen worden leeg, netjes, fris en bezemschoon of stofzuig schoon opgeleverd.

Als u daar prijs op stelt, kunnen wij ook de sleutel overdacht voor u overnemen, zodat u zeker bent dat alle werkzaamheden naar de eisen van de verhuurder worden uitgevoerd.

Nog niet zeker of de spullen weg kunnen dan kan er ook opslag geregeld worden.


Bij een ontruiming heeft u vaak te maken met tijdsdruk en met andere zaken die om aandacht schreeuwen. Wilt u dat de woningontruiming goed is geregeld? Informeer dan bij adpé Woonservice naar de mogelijkheden!

Wilt u een afspraak maken of gewoon wat informatie,

Bel ons vrijblijvend. Telefoon: 06 41 11 11 47


Wilt u geen verhuisstress meer! Laat u verhuizen door adpé Woonservice