Woning ontruiming groot of klein Gratis ontruimen? 

dat kan maar dan zouden er spullen in de woning achter moeten blijven die bij verkoop voldoende opleveren ?  Helaas is dat niet altijd aan de orde een gratis offerte geeft duidelijkheid waar u aan toe bent Bel ons vrijblijvend.

Telefoon: 06 41 11 11 47

Uw woning of zorgkamer 

Wij verzorgen zorgvuldige een woning ontruiming voor ouderen, mindervaliden en hulpbehoevenden na hun verhuizing en voor nabestaanden na een overlijden.

De achtergelaten bruikbare goederen krijgen een nieuwe bestemming, sommige items komen terecht in onze winkel en wat wij niet gebruiken daar voor staat een goed doel voorop. Wij hebben contact met de juiste personen om bruikbare spullen te schenken aan hen die dat goed kunnen gebruiken en daar helaas geen budget voor hebben.  De restanten worden netjes en verantwoord afgevoerd en verwerkt.

Het opleveren van een huis of appartement vergt vaak meer dan gedacht wordt en is meer dan het leeg maken van alle vertrekken.

Dankzij onze ervaring en zeer zorgvuldige manier van werken en zoals met u overeengekomen heeft u na onze werkzaamheden geen werk meer aan de betreffende woning.

Tijdens onze werkzaamheden houden we rekening met discretie en de emotionele waarde van de bezittingen.
woningen worden leeg, netjes, fris en bezemschoon of stofzuig schoon opgeleverd.

Als u daar prijs op stelt, kunnen wij ook de sleutel overdacht voor u overnemen, zodat u zeker bent dat alle werkzaamheden naar de eisen van de verhuurder worden uitgevoerd.

Nog niet zeker of de spullen weg kunnen dan kan er ook opslag geregeld worden.

Bij een ontruiming heeft u vaak te maken met tijdsdruk en met andere zaken die om aandacht schreeuwen. Wilt u dat de woningontruiming goed is geregeld? Informeer dan bij adpé Woonservice naar de mogelijkheden!

Wilt u een afspraak maken of gewoon wat informatie,

Bel ons vrijblijvend. Telefoon: 06 41 11 11 47

Een woning bezem schoon opleveren met extra werkzaamheden kan ook geregeld worden.

Behang afhalen – vloerbedekking verwijderen – schilder werkzaamheden – tuinopruiming.


Wilt u geen ontruiming stress meer! Laat het regelen door adpé Woonservice

Wat gebeurt er met overgebleven items!

De achtergelaten bruikbare goederen krijgen een nieuwe bestemming, sommige items komen terecht in onze winkel en wat wij niet gebruiken daar voor staat een goed doel voorop. Wij hebben contact met de juiste personen om bruikbare spullen te schenken aan hen die dat goed kunnen gebruiken en daar helaas geen budget voor hebben.

Wat ons uniek maakt is dat wij geen zomaar spullen weggooien. Zoals eerder vermeld zorgen we ervoor dat herbruikbare spullen bij minderbedeelden terecht komen. Een tweede leven voor deze spullen geeft u niet alleen een goed gevoel, ook helpt u hier uw medemens vaak van onschatbare waarde mee. Dit maken wij dankzij onze samenwerkingen dag in dag uit mee. Tevens worden onbruikbare spullen gerecycled.

Wij werken bij een ontruiming duurzaam en milieubewust zodat niet alleen u, maar ook de medemens en het milieu hier een voordeel aan heeft. Neem voor verdere vragen over onze werkwijze vrijblijvend contact met ons op.